resim
İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu
Görev:Başkan
Takım:Türkiye
Yaş:58
Uyruk:Türkiye
  • 512
    evet, kendisi bellki eksioğlu gibi eğilip bükülmez lakin sosyal medyaya yansıyan keskin ve sivri dilli konuşmaları paralelinde bir başkan profili çizeceğini sanmıyorum. örneğin 2010-2011, 59 öncesi için talepler gibi hassas konulara çok fazla girmeyecektir. ilki için bunun en büyük göstergesi o dönemin tam içinde olan mecnun otyakmaz'ın tff yönetiminde yer alacak olmasıdır. ayrıca şu da unutulmasın, siyasi icazet almayan kimselerin aday bile olamadığı bir ortamda başkan seçildikten sonra ortamı gerecek üstteki gibi konulara girilmesini siyasi erk de istemez zaten.
    bu nedenle beklentiyi tavan yapmamakta fayda var. sadece şu 59 öncesi safsatasını redde bağlasa da birilerinin manipülasyonunun önünde geçse çok hayır duası alır. bir de olur olmaz 5 yıldız kullanımında bulunanlara ihtar, yaptırım....vs. bir duruş sergilemesini isterim.
    ez cümle, asgaride, başta malum camia olmak üzere kimseye yaranmaya çalışmazsa, hakemlere karşı, hakkaniyetli olmazlarsa defterlerinin dürüleceği hissiyatını aşılarsa, kurullarında liyakata önem verir, çifte standarttan uzak olup adaletten şaşmazsa benim için kafi.
    bunlar sağlanırsa şampiyonu ilk ben tebrik ederim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın