resim
Ali Yıldırım Koç
Görev:Başkan
Takım:Fenerbahçe
Yaş:57
Uyruk:Türkiye
  • 6863
    her şeyi dantel gibi örüp, servet avcı' yı başkan yapacaktı. yancı kulüp başkanları da ortaya döküldü, vay efendim avcı' yı adaylıktan vaz geçiren gizli güçler kimmiş diye. herkes bir birine soracağına adamın kendisine sorsana ne oldu diye? neyse derdim bu değil, asıl diyeceğim şu, iki rakibimiz can havliyle teknik direktörler getirdi, dünyanın parasıyla takımlarını yenilediler, biz de sağ bek, 8 numara derdindeyiz. rakiplerimizi bu duruma sokan, federasyon başkanını kendi adamından yapmaya çalışan, karşılıksız para basar gibi takım bütçesi yaptıran kim?
    elbette biz...iki senedir hocamızla ligde kurduğumuz tam hakimiyet rakipleri çıldırttı. bir şampiyonluk daha alsak iki rakibin başkanı da sezon sonu istifa eder, sonrası kaos. bu durumdan muhteşem bir zevk alıyorum, yarım yamalak yönetimle rakipleri ezip geçtik ligde 2 sezondur, bunları hazmetmek kolay değil. tam takım ve becerikli bir yönetim olmadan okan buruk ve oyuncuların kurduğu mutlak gücün ve son 2 şampiyonluğun bazen sadece biz farkında olmuyoruz herhalde, ayıp ediyoruz bu konuda.
    2 sezondur sadece sahada kazanmıyoruz. paraya, güce, sermayeye, kurulu düzene, federasyona, hakemlerine, yayıncı kuruluşa, medyasına karşı da kazanıyoruz, 2 rakibimizi çıldırtan bu işte.
App Store'dan indirin Google Play'den alın