• 697
    fenerbahçe'li holiganlar çalıştıran berbat bir site.

    barış alper yılmaz, gerek sağ bek, gerekse de sağ kanatta olağanüstü performanslar sergiledi. sadece geçen sezon* en az 6 mevkide oynadı ve hepsinde mükemmeldi. ayrıca şampiyon takımın kadrosunda değişilmez bir oyuncu olmuştu. keza euro 2024'e de damga vuran oyunculardan biriydi. bugün liverpool, manchester united taraftar sayfalarında bile deli gibi istenen bir oyuncu.

    ferdi ise geçen sezon full sol bek oynadı. dirbbling yetenekleri iyi, içe kat eden oyuncu olması yüzünden her maç iyi oynuyor gibi gözüküyordu fakat defansta eksiklikleri vardı. euro 2024'ün ilk maçlarında kötü, sonraki maçlarda ise iyi performanslar göstermişti.

    şimdi sen kalkıp ferdi'nin değerini 9 milyon, barış'ın değerini ise 3 milyon arttırırsan koskoca bir has... çekerim sana. olm bu nasıl bir holiganlıktır, bu nasıl bir iğrençliktir?
    söz konusu fenerbahçe olunca "portekiz milli takımına seçilme olasılığı var" diyerek oyuncunun değeri yükseltiliyor, bizim oyuncular ağzıyla kuş tutsa "transfer olasılığı yok!" şeklinde değer düşürüyorlar.

    her şeyi geçin, bizde kerem aktürkoğlu her sezona damga vurmayı başarıyor. euro 2024'te etkili performans gösteren oyuncularımızdan biriydi ve söylenene göre takımda kalma olasılığı çok düşük. e madem transfer yapma yüzünden ferdi'nin değeri arttırılıyor, e be vicdansızlar, kerem'in değerini niye sabit tutuyorsunuz?

    hiç öyle önemsizmiş, kimse buraya bakmazmış falan denmesin. böylesine holiganlık yapan bir siteye gereken tepki gösterilmezse, yarın öbür gün manipülasyonun dibini sıyırmaya devam ederler. artık bir zahmet el atılsın şu berbat siteye.
App Store'dan indirin Google Play'den alın