resim
Yunus Akgün
Takım:Galatasaray
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:24
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 3938
    oynamak için gitmek istediği söylenen oyuncumuz. gören de galatasaray oyuncularına süre vermiyor sanır. hiçbir şey oynamayan tete 2000 dakika süre aldı, sezona kanat rotasyonunda beşinci başlayan barış alper burada birinci alternatif konumunda. oynamak isteyen kötü olsa da iyi olsa da forma şansı buluyor yani. hele yerliysen daha da avantajlısın tabi ki. leicester'de kendisi ne kadar oynamış ve ne kadar gelişmiş, asıl bunu merak ediyorum.

    her zaman söylüyorum, yine söyleyeceğim. gelişmek isteyen oyuncu için galatasaray büyük bir nimettir. bir benzerini fenerbahçe için de söylerim. bu kulüplerdeki baskı ortamı bazı oyuncuları daha iyi olmaya zorluyor. bu baskıyı kaldıran her oyuncu muazzam seviye atlıyor. milli takımın en iyi iki oyuncusunun ferdi ve barış olması da tesadüf değil. bu kulüp 28 yaşında gelen abdülkerim'i bile geliştirdi. gelişmek istiyorsan adres burada. sezonu 15. veya 5. bitirmesi fark etmeyen orta sıra avrupa takımı gelişmek isteyen adama fayda sağlamıyor işte. bunu bizim taraftar da anlamıyor. adama bak kaçsın gitsin diyor topçusuna. o zaman sen niye galatasaray'ı tutuyorsun kardeşim. sen de kaçsana galatasaray'dan. bak dertsiz tasasız avrupa takımı tutarsın. niye galatasaray yani, ben de bunu merak ediyorum.

    değerli bir oyuncu yunus. tete'ye yol verirsek rotasyonda önü de açılır. bizzat yunus'u da suçlamıyorum. bu kulübün rotasyon planlaması hala net değil. bunu da defalarca söyledik. şu kadro şişikliği başa bela dedik. ama okan hoca kal diyorsa kalması da lazım. ben kalacağını düşünüyorum. ama ben mücadele etmicem, burada forma şansı bulamam diye ağlayacaksa kapı orada. galatasaray kendisine göre her zaman en iyi ve en değerli oyuncularla yoluna devam edecektir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın