resim
Yunus Akgün
Takım:Galatasaray
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:24
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 3934
    beni gönderin demesi kolay. zor olanı sabri sarıoğlu gibi takımda kalıcı olabilmek. sabri de galatasaray altyapı kariyerinde 10 numara pozisyonunda oynuyordu yeni hagi, yeni emre belözoğlu diye a takıma çıktı. önce sağ açık oldu sonra da sağ bek olarak milli takım ve galatasaray formasını yıllarca terletti.

    taraftar kerem'e yunus'a vs. yaptığı mobbingin 10 katını yaptı sabri'ye yaptı. taraftar her sene sağ bek istedi, sayısız adam geldi yine sabri oynadı. sabri küsmek yerine kendisini alaya alanları da alaya aldı ve uzun yıllar takımda katkı verdi. gönül ister ki yunus da aynı aidiyet ve eforla oynasın.

    takımda bek problemi ayyuka çıkmışken yunus "biraz fiziğime dikkat edeyim, biraz pozisyon bilgisi çalışayım; okan hocayla da konuşayım beni sağ ya da sol bekte değerlendirsin. ben o koridoru kullanayım" dese. her türlü ilk 11'de düzenli forma şansı bulabilecek bir oyuncu. bu dediklerimi yapsa, gecen sene ikinci ligde yedek oturmaya gitmese, bu sene derrick köhn diye bir oyuncumuz yoktu kendisi vardı belki de.

    yunus kalıp mücadele etmektense, gideyim de daha küçük bir kulübün yıldız futbolcusu olayım, yürüye yürüye oynayıp top ayağıma geldiği vakit iş yapayım derdinde. bu da bir tercih tabii ama bana göre yanlış.

    sen messi değilsin yunus. 7-8km koşu mesafesiyle galatasaray ya da benzer bir kulüpte maç tamamlayamazsın. sen bir sabri sarıoğlu'sun. bunu anladığın vakit aydınlanma yaşayacaksın ve bu forma altında sayısız şampiyonluk kazanacaksın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın