resim
Yunus Akgün
Takım:Galatasaray
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:24
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 3931
    galatasaray’ın kurumsal bir hafızası olsa öncelikle yapacağı iş bu altyapı sorununa eğilmek olur. yıllardır çeşitli bahanelerle oyuncular kaçıyor. bu oyuncuların menajerlerine olan sadakati galatasaray’a olan sadakatlerinden fazla ise burada bir sorun var.

    yunus, emin oynama şansı bulamıyormuş. barış alper çok mu buluyordu? yunus 11 başlarken boey kadro dışı, barış rezerv takımdaydı. taraftar baskısı varmış. emin’in üzerinde ne taraftar baskısı var? ozan kabak 11 oynarken taraftar baskısı yokken kaçtı gitti. kariyer? ozan gittiğinden beri şampiyonlar liginde maç yapmadı. kalsa en az 10 maçı vardı. yunus geçe sene leicester’da 1300 dakika süre almış, bizde tete’nin 1500 dakikası var. hoca da oynayacağım demiş. kalsa daha az mı oynayacak? emin 2000 dakika oynamış belçika’da. bizim 4. stoper olarak oynattığımız kaan, berkan, demirbay bu mevkide 1000 dakikaya yakın süre almışlar. emin 4. stoper olarak bile kalsa en az 1000-1500 dakika oynatır hoca.

    hepsini geçtim yarın menajerlerini çağır, adam başı 500 bin euro komisyon ver baksa hepsi nasıl kalıyor.

    galatasaray altyapısı 10 yıldır menajer çiftliğine dönmüş durumda. buna ciddi bir önlem alınmalı diyeceğim de kulübün kurumsal hafızası cenk ergün. sonra şubat ayında 14 kişiyle avrupa maçına çıkıyoruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın