resim
Yunus Akgün
Takım:Galatasaray
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:24
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 3930
    o kadar büyük galatasaraylı o kadar büyük metin oktay ruhuna sahip ki galatasaray forması altında arka arkaya 2 iyi maçı olmamıştır.

    haberlere göre yine gitmek istemekteymiş. herhalde sözleşmesi bitene kadar oradan oraya savrulup galatasaray ruhunu başka formalar altında yaşamak istiyor. enteresan bir fantezi tabii bir şey diyemem.

    gerçek galatasaraylı; kerem aktürkoğlu'dur, barış alper'dir, sacha boey'dür. bunlar ilk geldiğinde "banko 11" oyuncuları mıydı? 3. ligden, 2. ligden gelmiş kimsenin yüzüne bakmadığı yedeğin yedeği olarak alınan topçulardı. kerem desen türlü mobbing'ler yemiş, boey desen kadro dışı bırakılmış "topçu değil" raporu verilmişti. kaçıp gittiler mi yunus gibi? "ben bu adamları kesemem abi ama çok büyük galatasaraylıyım hemen kaçayım" mı demişler? durmamışlar çalışmışlar, didinmişler, fırsat kovalamışlar, ellerine geçen fırsatta da full konsantrasyon gün be gün kazıyarak formayı almışlardır.

    yunus efendi'nin hiç unutmam uzun süre oynamadığı bir zamandan sonra okan hoca türkiye kupasında 2. veya 3. lig takımına karşı forma şansı vermiş yunus efendi oflayıp puflayarak oynamış, trip atmış, okan hoca gibi birini bile çıldırtmıştı.

    şimdi bu yunus büyük galatasaraylı he? aynen. çok büyük galatasaraylı. gerçekten kendine güvenen iyi bir galatasaraylı olsa, "yetenekliyim, fırsat bulursam formayı alırım" diye düşünürdü. 2022-2023 sezonu ilk 10 küsür hafta banko 11 oyuncusuyken gol atamıyor diye bunalıma girmiş kendini bitirmiş formayı rashica'ya kaptırmıştır.

    altyapıdan yetişip, a takımda hiçbir katkı vermeyip, forma mücadelesinden kaçıp sonra da büyük galatasaraylı martavallarını kimse bana anlatmasın.

    edit: aklıma geldi kendisinden 1 yaş büyük olan ve bilindiği kadarıyla iyi arkadaş olan kerem aktürkoğlu erzincan'ın dağlarında koyun ve keçi sesleri eşliğinde kasap 3. lig topçularıyla cebelleşirken, yunus efendi florya'da keyfi üstüne keyif yapıyordu. aynı kerem geldi kazıya kazıya kaptan oldu, yunus efendi hala forma şansı bulmak için kiralanmak istiyor. daha başka ne denebilir?
App Store'dan indirin Google Play'den alın