resim
Erden Timur
Görev:Asbaşkan
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 5028
    açıklamaları, hareketleri ve beklentileri tutarsız olan yönetici.

    madem 7 ay öncesinden böyle bir karar vermiş o zaman bu kararını başından açıklamalıydı. hatta gerekirse istifa etmeliydi. yok sağlık sorunlarım, yok bilmemne diyerek fiilen zaten ortada yoktu. bari dile getirseydi de yönetimin rekor oyla yeniden seçilmesini taraftar kendinden keramet bilmeseydi.

    ayrıca bu divan kurulu, eski yönetimler vs. fatih terim'e bile "eleman" dedi, erden timur mu tanırlar. ne gibi bir beklentisi vardı ki? sponsor oldu, para verdi, transfer yaptı diye genel kurulu divan kurulunu ali koç misali elinde oyuncak edebileceğini mi zannetti? eleştriler tabii ki olacak.
    erden timur bu noktada taraftar nezdindeki sevgisini galatasaray'ın aleyhine kullanmaması gerekir.

    eleştrilerin birçoğu haklı da. divan kurulu zaha'ya tete'ye ndombele'ye verilen paraları kimse sorgulamayacaksa. kapatalım divan kurulunu gitsin.
    hayır gören de tüm divan kurulu kendisine saydı sövdü zanneder. divan kürsüsünden kendisine 10 tane övgü ve teşekkür gelmişse 2-3 tane de yergi gelmiştir. o kadar eleştriyi de galatasaraydaysanız kaldırabilmeniz gerek.

    75 yaşındaki dursun özbek'e denmeyen yok. kendisi galatasaray'ın çıkarları için türlü hakaret ve eleştriyi göğüsleyerek bir şeyler yapmaya çalışırken erden timur'un iki dinozor beni divan kurulunda eleştirdi küstüm oynamıyorum demesi galatasaray kültürüne yakışmayan bir kibir ve şımarıklık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın