resim
Oğuz Aydın
Takım:Fenerbahçe
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:23
Boy:1.83
Uyruk:Türkiye
  • 551
    çocukken tuttuğu takımla ilgili üzüntüye kapılmanın ya da duygusala bağlamanın artık bir önemi yok. mert hakan da çocukluğunda galatasaraylıydı fakat o forma altına girince "adam pisliğin teki çıktı rıza baba" moduna girdi.

    iyi oyuncudur sahip olduğu pasaporttan ve gösterdiği sıçramadan ötürü de işimize yarayacak bir futbolcuydu fakat transfer süreci berbat ve acemice yönetildi. yaptığımız teklif taksitler dahi basına sızdırıldı ve sonuç malum. ibrahim hatipoğlu mu yoksa dursun özbek mi bu beceriksizliğe imza attı bilmiyorum ama değerli bir oyuncu acemice hamlelerle kaybedildi.

    ben her şeye rağmen aktürkoğlu'nun kazanılıp elde tutulmasının çok daha önemli olduğunu düşünüyorum. nitekim prime zamanında bu adamın verdikleri de belli hatta ileri gidiyorum torrent sezonunda kümede kaldıysak en büyük katkı da kerem'in şapkadan tavşam çıkarmasıdır.

    şu ana kadar 2024-2025 sezonu için tek kazanç michy batshuayi gibi duruyor fakat onun yıllık ücretini de düşününce bu transfer için et midir balık mıdır hala karar veremiyorum.

    özetle hem barış'ı hem de kerem'i kaybettiğimiz taktirde bu transferi yapamamamız bizi çok daha ciddi anlamda etkileyecektir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın