resim
Marcus Wendel Valle da Silva
Takım:Zenit
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:27
Boy:1.80
Uyruk:Brezilya
  • 76
    son zamanlarda ismi çıkan oyuncular arasında en beğendiğim oyuncu.

    zenit'in 4-3-3'ünü ve kendi ligine ambargo koymasını zaten takdir ediyordum, fakat son zamanlarda oyuncuyu pek fazla izleyememiştim. fırsat bulduğumda oyuncunun 90 dakikasını sadece oyuncuyu takip ederek izledim. gerçekten çok kaliteli bir oyuncu.

    ismi çıkan diğer oyuncu profilleri ile alakasız olabilir ama bu oyuncuyu okan hocanın neden çok istediği çok belli. sezonun geneline bakınca kaç maçı bize kapananlara karşı kaç maçı da açık oynayanlara karşı oynayacağımız detayı önem kazanıyor. başakşehir dönemi irfancan profili her zaman okan hocanın ana planı aslında, çünkü bu ligde şampiyon olmak için çok yüksek puanlara ihtiyaç var ve bu puanları da böyle teknik oyuncularla alabilirsiniz.

    oyuncunun en büyük özelliği topsuz oyundaki hareketliliği, diğer en büyük özelliği doğal pas kabiliyetinin çok yüksek olması, ceza sahası koşullarında da çok başarılı. böyle bir oyuncunun listenin en üst sıralarında olmasına şaşırmam.

    benim en fazla benzettiğim oyuncu manuel fernandes oldu, aşırı keyifli bir oyuncu. sert maçlarda elbette profili gereği sıkıntı yaratabilir ama bazen de bazı şeyleri feda etmek gerekiyor.
    15 m€'dan daha ucuzu bitmesini beklemiyorum, oyuncu rusya'dan ayrılmak istiyor en büyük avantajınız bu, yoksa bu transfer asla mümkün olmazdı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın