• 3358
    geçtiğimiz sene bugünlerde gömüldüğünden fazla övülen yönetimdi. o zaman biten transferler angelino, zaha, icardi, bakambu'ydu. icardi'nin bonservisinin alınması bile taraftarı susturmuştu. peşine rashica bjk'ye gitti ve yerine ziyech hamlesi yapıldı. ne vereceği belli olan rashica yerine ziyech alınması ile tekrar gömülmeye başlandı.

    bu sene erden timur olmadığı için taraftar en ufak yanlışta yönetimin tabutuna çivi çakmaya hazır. erden timur hem karakteriyle hem de yaptığı işlerle çok iyi bir yöneticiydi. ama artık yok arkadaşlar. galatasaray'a hizmet etmiş nice isimler gibi artık fotoğrafa dışarıdan bakıyor.

    dursun başkan enteresan bir isim. 15-16, 16-17 ve 17-18 sezon başı transferlerini kendisinin yönetimi yapmıştı. ilk 2 senesinde çer çöp transferler yapsa da 3. sezonunda akıllandı ve güzel paralar harcayarak 2 sene üst üste şampiyon olan kadro kuruldu. şimdi yine 2 senedir güzel paralar harcanıyor. cl geliri olduğu için durum biraz daha dengeli gibi ama olay çok hızlı tersine dönebilir. bu gözler 2000-2001 sezonu peşine 01-02 transfer dönemi gördü. hadi o zaman lucescu faktörü vardı ve şampiyon olduk ama 02-03 transfer dönemi resmen "fazia"ydı. bugün bile düşününce fenalaşırım. 2 sene içinde uefa kupası kazanan takımın geldiği nokta beni futboldan soğuma noktasına getirmişti.

    işin özeti erdenli veya erdensiz bu takım bir noktaya kadar başarılı olup bir noktada düşüş yaşayacak zaten. biraz daha sakin olmakta fayda var. galatasaray hocası ve takımı geçtiğimiz sene performans beklediği futbolculardan verim alamamış, sezonu sağbeksiz ve forveti %50 verimle oynarken puan rekoru kırmış bir takım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın