resim
Elias Jelert Kristensen
Takım:Galatasaray
Mevki:Sağ Bek
Yaş:21
Boy:1.78
Uyruk:Danimarka
  • 89
    oyuncunun oynadığı maç sayısı söylenenden düşüktür, 138 maç 151 maç gibi şeyler söyleniyor ama bunlar tamamen yalan, u19 maçlarını da ekleyince 138 maç civarı ediyor ama bu maçları neden ekleyeceğiz ki, biz profesyonel maçlara bakmıyor muyuz? transfermarkt açıp 138 maç oynamış bak demek komik değil mi? hadi transfermarkt kullanıyorsunuz en azından ayrıntılı performansa girip bunu doğrulasak da öyle konuşsak daha mantıklı olmaz mı?

    oyuncunun profesyonel seviyede oynadığı maç sayısı 97 maçtır, aldığı süre de 6872 dakikadır. bu 6872 dakika içinde 1 gol 3 asist yapabilmiştir 6 asist değil transfermarkt verileri dengesiz burada 3 asisti var. süreyi 90 dakika üzerinden hesaplayınca 76 maç kadar süre almıştır. sağ bek olarak oynadığı maç sayısı ise 53 maç kadardır. 53 maçı var yani sağ bek olarak bu çocuğun, öyle 138 maç sağ bek oynamışlığı yok, hadi sağ önde oynadığı 4 maçı da ekleyelim 57 maçı var sağ bek olarak. şimdi siz bu adamın çok maç tecrübesi var diyorsunuz ama yokmuş değil mi? doue'nin mesela 35 maç kadar sağ bek performansı var.

    jelert galatasaray'ın sağ beki olabilecek seviyede bir adam değil, galatasaray'ın yedek sağ beki olabilecek bir adam hakkını yemeyelim, rotasyonda işe yarar, sahaya attığında fazla sıkıntı çıkartmaz ama aldın ve verim verecek, müthiş oynayacak dersen o adam değil çünkü dümdüz adam. skor katkısı alamazsın, defansif olarak çok pozisyon hatası yapıyor ki en iyi yaptığı şey defans olsa bile yapıyor, kaan ayhan bile bek olmamasına rağmen çoğu konuda kendisinden önde, dinamizm konusunda iyi oyundan kopmaz ama galatasaray'ın 10 milyon vereceği bek oyuncusu skor katkısı vermeli, hücumda etkili olmalı ve defansı da iyi yapmalı. jelert bunların hiçbirini iyi yapamıyor. kazımcan için söylenen çok güzel bir söz var hiçbir konuda öne çıkamıyor diye jelert de benzer bir adam hiçbir konuda hiçbir özelliği öne çıkamıyor dümdüz adam. dümdüz bir adama 10 milyon verme lüksümüz yok. kimse yine izlemediği adama düşmüş, düz adam denilen kötü adam oluyor, siz kendinizi mutlu edeceksiniz diye galatasaray'ın milyonları çöpe atılamaz, galatasaray bu tip adamların çöplüğü olmamalı. jelert galatasaray seviyesi için yedek bek olabilecek kadar düşük seviye bir adam ve asla da seviye atlayacağını düşünmüyorum. kötü bek kötü bektir, düz bek düz bektir, kazımcan ilk oynadığında da kötüydü ama kimse görmek istemediği jelert'i de görmek istemezsiniz ama sezon sonu üzülen galatasaray olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın