• 153
    ----- ayinesi istir kisinin, lafina bakilmaz ------

    oncelikle, moderatorlugu hayirli olsun dedigim yazardir. nkfvas mod olmasi aslinda sozluge verilen bir mesajdir. bana sorsalar soy ozan kim mod olsun diye, soyleyecegim 1-2 isimden biridir nkfvas, cunku burayi adam edecek sabira ve vizyona sahiptir. nkfvas'in mod olmasi benim aylardir bekledigim bir hamledir. gerceklesmistir beni de cok mutlu etmistir.

    sonra nicki hakkinda yapilan elestiriler, elestiren 1-2 yazar disinda ki bunlardan biri *'in digeri de *, yazilanlarin hepsi ama hepsi nkfvas'in yazdigi entrylere cevap vermeye yetecek kapasiteye sahip olmayanlar tarafindan belden assagiya vurmak amaciyla yapilmistir. ucuz ve avam bir saldiridir. ha olur da nkfvas bu sosyal baskidan dolayi, nickini degistirir, o saniye ben de burada yazmayi birakirim, ve nkfvas'iyimle de bir daha gorusmem. ama ben nkfvas'ini taniyorsam; bunlara gotuyle gulup geciyordur.

    son olarak, haz etmem rapidden okur olmaya karar verdigikten sonra konusurken, abi bosuna ugrasiyorsunuz, bana gina geldi. bence sen de birak dedigi zaman cok ciddi olarak dusunmeye basladim. neden yaziyorum hala sozlukte? bu insanlara cidden kafamdakileri aktarabiliyormuyum? ya da daha onemlisi bu insanlar cidden yazdiklarimi okuyorlar mi?

    boyle sorularla bogusurken fark ettim ki, sozluk zaten bitmis benim kafamda. hani sevgilinle, bazi seylerin bittigini farkedersin, ama gene de onun ugruna yaptiklarin heba olmasin diye devam edersin ya, ayni durumdayiz sozlukle. off cok uzadi entry, toparlayayim;

    yazmayi birakmayi dusunurken mod oldugunu ogrendigim zaman tekrar sozluk adina umutla doldugum, sozlugu kurtarma surecinde elimden geldigi kadar yardim edecegimi bildirdigim yazardir.

    ----- ayinesi istir kisinin, lafina bakilmaz ------
App Store'dan indirin Google Play'den alın