resim
İlkay Gündoğan
Takım:Man City
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:33
Boy:1.80
Uyruk:Almanya
  • 912
    ülkenin bulunduğu ekonomik koşullara ve türk takımlarının borç durumlarına bakıldığında büyük takımların 40 milyon euro civarı maaş bütçelerini aşmaması gerektiğine inanan biri olmama rağmen yine de galatasaray'da görmek istediğim oyuncu. yakın dönemin en büyük birkaç orta saha oyuncusundan biridir ve herkesin en iyiler kategorisine yazdığı toni kroos ve luka modric gibi oyunculardan aşağı seviyede değildir.

    galatasaray'da bu kadar görmek istememin bir diğer nedeni de kendisinin yeni xabi alonso olmak için en büyük aday konumunda olmasıdır. kariyerinde guardiola, klopp, tuchel, flick gibi çok büyük isimlerle çalışmış ve teknik direktörlük için gereken eğitimleri çok önceden almaya başlamıştır. zaten oyunun bu tarafına olan ilgisini ve kapasitesini, özellikle guardiola'nın kendisine saha içinde atfettiği önem de kanıtlar niteliktedir.

    bu sene barcelona'dan ayrılma ihtimali bana uzak geliyor ancak böyle bir durum olursa ve galatasaray'a gelirse çok büyük bir iş başarılacağını düşünüyorum. oyuncu kariyerini noktaladıktan sonra teknik direktörlüğe burada başlamak da isteyebilir. ama bu sene veya seneye acun ılıcalı ekibi yüklü bir para teklif ederse ve kendisi guardiola, tuchel, klopp gibi isimlerin yanına bir de mourinho yazmak isterse de çok büyük sürpriz olmaz, ne de olsa profesyonel dünya*.
App Store'dan indirin Google Play'den alın