resim
Elias Jelert Kristensen
Takım:Galatasaray
Mevki:Sağ Bek
Yaş:21
Boy:1.78
Uyruk:Danimarka
  • 66
    wan bissaka denilse, ingiliz homesick olabilir, maaşı çok, scouting yapmamız lazım.

    scouting sayılmasa da 21 yasında ve yaşına göre oldukça tecrübeli bir sağ bek gündeme gelince de danimarka liginden oyuncuya 10 milyon mu verilir, bize karşı da kırmızı kart görmüş vb...

    emin bayram satılacak olunca 8 milyon euro az. yanlış anlaşılmasın bu arada, ben de emin bayram'ın satılmasına karşıyım ve bence de potansiyeli daha fazla ama emin bayram'ın en üst lig seviyesinde kariyerinde toplam 36 maçı var. bunların da 23'u son sezon belçika liginde.

    elias 65 adet en üst seviye lig maçı ve elemeler dahil şampiyonlar liginde 17 maça çıkmış. yani ilkokul çağından itibaren düşünürsek fenerbahçeden daha çok şampiyonlar ligi oynamış.

    hem sağ hem sol bek oynaması harika bir avantaj, özellikle derrick kohn'un defansif zaafiyetini düşünürsek sol bek için de kendisine ihtiyacımız olabilir. aslında gönlümden geçen hem doue hem kendisinin alınması ki 3 genç bek ile 2 bölgeyi mümkün olduğunca sağlama alalım.

    10 milyon euro kulağa ilk olarak fazla geliyor, özellikle de kopenhag takımının en gözde oyuncusu 25 yasındaki kaleci kamil grabara bile 13.5 milyona satıldıktan sonra, ancak anlaşmayı bekleyip gerçek rakamları ve bonusları görmek lazım.

    martin linnes performansı bile verse, yaşı sebebiyle en kötü 3-4 milyona tekrar danimarka ligine geri satılır. maaşının da düşük olacağını düşünürsek kendisinden edeceğimiz zarar, ismi olan ama futbolun kendisini terkettiği eski yıldızlara göre her halükarda düşük olacaktır.

    strateji olarak doğru yolda olduğumuzu düşünüyorum, özellikle isminin de hiç çıkmamış olması olumlu. beklentileri doğru ayarlamamız ve gelişim konusunda sabırlı olmamız gerektiğini de unutmamalıyız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın