• 392
    35 derece sıcakta ağustos ortasında adanademir deplasmanında 6-7 kilo fazla ile koşacak büyük ihtimal futbolcularımız, forma teri atıyor deniyor ama ben teri atmak yerine üstünde tutuyor gibi görüyorum, forma belli bir süre sonra düşmeye başlıyor çünkü ağırlıktan aşağıya doğru. hiç hoş gözükmemesi ayrı, ağırlık da yaptığına inanıyorum futbolculara.

    futbolcuların üstünde formanın terli görünmesi kötü çünkü ter formadan akıp gitmediği sürece, yapıştığı sürece ısının artmasını sağlar, evet vücudun kendini soğutma mekanizması ter atmak ama formada kalan ter ile beraber forma vücuda yapışırsa yarardan çok zarar verir. buna örnek de verilebilir fas milli takımı oyuncuları formadan rahatsız olmuş, maç içinde 4-5 kere forma değiştirmişlerdi, bunun için şikayetlerini de sunmuşlardı.

    puma daha önce çok kez yapılan şikayetlerden dolayı özür dileyip forma teknolojisini geliştirmeye çalıştıklarını söylemişti, buna örnek vereceksek isviçre milli takım formalarından parçalanmasıydı, yine benzer şekilde formaların plastikten yapılmış gibi durmasına da önlem alacaklarını söylemişlerdi ki alamadılar hala öyle duruyor.

    genel olarak eleştiriler:
    https://www.footyheadlines.com/...ct-to-heat-like.html
    https://www.footyheadlines.com/...ke-plastic-bags.html

    sıcağa uygun değil bu formalar net şekilde, nike hiçbir sıkıntı çıkartmazken puma ve adidas benzer sıkıntılar çıkartırken adidas çoğunlukla çözmüşken puma'nın hala çözememesi büyük bir sıkıntı bizim için.

    (bkz: 15 temmuz 2024 galatasaray fortuna düsseldorf maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın