resim
Erden Timur
Görev:Asbaşkan
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 5015
    her daim iyi hatırlayacağımız emekleri çok olan kalbinin temizliğine inandığım büyük galatasaraylıdır. ileride muhakkak yollarımız başkan veya yönetici olarak yine kesişecektir.

    fakat taraftarlarımızın artık her olayda kendisine dilenmeyi bırakması gerekiyor. kendisi daha önce galatasaray'da herhangi bir yöneticiye verilmemiş desteğe sahip olmasına rağmen kendisini rahatsız eden şeylerle savaşmak yerine bırakıp gitmeyi tercih etti. kendince haklı sebepleri vardır, yorulmuştur, yıpranmıştır. hepsine eyvallah. kendisini eleştirmiyorum zaten. ama sonuç olarak artık kendisi yok.

    bu takım galatasaray takımı ve erden timur'dan önce de 22 kere şampiyon olmayı başardı, erden timur'dan önce de dünya yıldızları getirdi, erden timur'dan önce de avrupa'da başarılı zamanlar geçirdi. kısaca erden timur'dan önce de vardı, ondan sonra da olacak. fatih terim'i bile 4 kere göndermiş bir camia burası, feldkamp'ın bitime 6 hafta kala bıraktığı kondisyoner ile şampiyon olan bir takım burası, alenen şike yapılan 2005-06 sezonunda feda kadrosuyla şampiyon olan bir camia burası. her ters durumda bir şekilde yolunu bulmuş ayağa kalkmayı başarmışız. yine başarırız. olanı biteni ikinci plana atıp, arkada bırakıp galatasaray'ı düşünmemiz gerekiyor. bazı yersiz eleştirilerden dursun özbek yönetiminden erden timur'un intikamını almaya niyetli kişiler olduğu çok belli oluyor fakat bu durum galatasaray'a zarar veriyor. bunun bilincine varmanızı ümit ediyorum.

    erden timur dönmeyeceğine göre bu konuda hiçbir suçu olmayan okan buruk, ibrahim hatipoğlu, fatih demireli gibi isimlere yüklenmek galatasaraylılara yakışmıyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın