resim
Oğuz Aydın
Takım:Fenerbahçe
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:23
Boy:1.83
Uyruk:Türkiye
  • 499
    herkesin bonservisine takıldığı futbolcu. çünkü herkes fm oynuyor. herkes cebindeki son kuruşu değerlendirmeye çalışıyor. herkesin geçim derdi var. ama galatasaray herkes değil bunu anlayamıyorlar.

    sen, sana gelmek isteyen, nispeten iyi işler yapmış genç bir türk futbolcuya 1-2 milyon hesabı yaparsan, yarın öbür gün sana gelmek isteyen genç oyuncu kalmaz. 6 milyona torreira indirilmiş, oğuz 6 eder miymiş. 119 yıllık tarihinde 1 kere 6 milyona torreira indirebilmişsin. kendisinin transferinde olaylara çok gereksiz yerlerden bakılıyor.
    iyi oyuncu, kötü oyuncu orasını bilmem. ama her transferi sadece sana fayda sağlasın diye yapamazsın. bazı transferler sadece prestij meselesidir. dursun bey bir zahmet sağda solda cüzdan sallayıp boynunda peştemal ile kaba dayı gibi omuzlar havada gezeceğine, gitsin iş yapsın. basına bizzat başkan transferi bitiriyor diye haber çıkıyor. sonrasında klasik dursun özbek hareketleri ile transfer bir anda kayboluyor. sonra sen 2 tane beş para etmez karakter yoksunu insan televizyonda
    "dursun özbek'e istediğini söyleyebilirsin. o sinek ikili zaten" derken onları canlı canlı izliyorsun. sonra kendini avutuyorsun yok galatasaray'lılık. yok galatasaray kültürü vs diye. sanki bu ülkeyi hiç ama hiç bilmiyormuş gibi.

    1 senedir gelecek mevzunu dönen, ama rakibinin birkaç gün içinde transfer ettiği söylenilen futbolcu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın