resim
Oğuz Aydın
Takım:Fenerbahçe
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:23
Boy:1.83
Uyruk:Türkiye
  • 493
    (bkz: #3965371)

    kendisi hakkındaki görüşlerimi ifade etmiştim, fenerbahçe'ye transfer olacağı için fikrimi değiştirecek değilim. yanlış yaptık.

    galatasaray taraftarında bu topraklarında yetişen türk futbolcusuna karşı her zaman bir mesafe, bir soğukluk, bir tereddüt var. maalesef bu yönetimde de var. teknik heyette de var. kerem aktürkoğlu gitmek isterken, kerem ile stadyum arasındaki ilişki pamuk iplikliğine bağlı iken, üstelik barış alper yılmaz bütün avrupa piyasasının dikkatini çeken bir euro 2024 geçirmiş iken, bu adamı almak lazımdı. bir "kanat oyuncumuz çok" türküsü tutturuldu ama kaç tane kanat oyuncumuz verimli veya kaç tanesi bir ay sonra takımda olacak meçhul. tete gitsin istiyoruz, zaha konusunda gitse de olur kalsa da mantığındayız, kerem her an ayrılabilir, barış her an ayrılabilir. barış ve kerem üstelik ülke içinden yetişmiş oyuncular olması sebebi ile avrupa oyuncu listesi kriterleri açısından da kritik. giderlerse, gitmeleri 50%'nin üstünde bir olasılık, ne yapacağız? yine yabancı futbolcu mu alacağız? marcao'yu satmadan abdülkerim'i uygun fiyata alabilmek galatasaray'ın iki yaz önce yaptığı en doğru hamlelerden biriydi, oğuz aydın da bu yaz bir benzeri olabilirdi. olmalıydı hatta. ayrılmasını istediğimiz birçok yabancı kanat oyuncumuz var iken, ayrılması halinde şaşırmayacağımız türk futbolcularımız var iken, oğuz aydın'a burun kıvırdık. burun kıvırdığımız yetmezmiş gibi rakibimize kaptırdık. peki ne yapacağız ülke içinden yetişmiş oyuncu kuralına karşı? oğuz aydın'ı beğenmeyiz, zeki çelik'i beğenmeyiz, yusuf yazıcı'yı beğenmeyiz. altyapımızdan özgür baran aksaka ile efe akman ikilisi ile listeleri doldururuz artık.

    ülkemizden yetişen türk futbolculara karşı önyargılı, küçümseyici ve onları vasatlaştırıcı bakış açımızı terk etmemiz lazım en kısa zamanda. yoksa daha çok sıkıntı ile karşı karşıya kalacağız ilerleyen yıllarda.
App Store'dan indirin Google Play'den alın