resim
Oğuz Aydın
Takım:Fenerbahçe
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:23
Boy:1.83
Uyruk:Türkiye
  • 477
    zorlamaya gerek yok; kerem, barış, tete, ziyech, zaha ve yunus olan kanat rotasyonuna kimse 7. oyuncuyu almaz. hele hele öyle 6-7 milyonlar verip hiç almaz. daö yönetimini savunmuyorum, erden timur harici iş yapan birisi zaten yoktu, iyice yok hükmüne düştü. fakat oğuz aydın konusu farklı bir olay. yukarıda saydığım isimlerin en az 2-3 tanesi takımdan ayrılmadığı sürece oğuz transfer edilemez. onlar gidene kadar oğuz bekler mi, bence beklemez. hal böyleyken yanlış zaman yanlış insan diyip geçmek lazım. ah vah edecek bir durum yok. ülkede yetişen ilk kanat oyuncusu değil, son da olmayacak.

    transfer sezonu sonunda belki de kerem, barış, tete takımdan ayrılmış olur ve oğuz nasıl kaçtı diye dert yanarız. bilemem, ama olmamış olaylar üzerinden yorum da yapamam. burada teknik ekip ve yönetimin kimin gidip kimin kalacağına karar vermiş olması gerekiyor. onlar almıyorsa bir bildiği vardır, bu isimler gitmiyor demek ki diye düşünürüm.

    şunu da ekleyeyim. ben olsam oğuz’a vereceğim 6 milyonu da orta saha bütçesine eklerim. 15 milyonluk orta saha alacaksam 20-21’e çıkarmış olurum bütçemi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın