resim
Erden Timur
Görev:Asbaşkan
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 5010
    sportif başarıları "epey" kelimesini yeni öğrenmiş insanlar tarafından eleştirilen, galatasaray tarihinin en başarılı yöneticilerinden biri.

    geçen sene bonservissiz transfer yapmaya çalıştığını, bütçe olmadığını defalarca dile getirdi bu adam. alabileceğinin en iyisi onlardı ve aldı. zaha transfer edildiğinde, tete çalımı yapıldığında herkes göbek atıyordu. eleştireceğim tek şey en iyisi olsun diyerek 8 numara transferini bekletmesi ve kanat transferlerine daha çok mesai harcaması olur.

    bu adam sırf icardi gibi bir ikonu bile takıma katmasıyla zaten rıza gösterilmesi lazımken (çünkü icardi resmen bizi şampiyon yaptı), yanında torreira, mertens gibi karakterleri takıma katmış, boey'i 30+5 milyon euro gibi bir rakamla tarihin en büyük satışını gerçekleştirmiş, 50 milyon euro'dan fazla sponsor
    geliri sağlayarak sportif alanda kulübün elini rahatlatmış bir isim.

    istifasından sonra bile florya projesiyle alakalı çalışmalarına devam etmiş ve yönetimin proje ile alakalı bazı maddeleri değiştirmesinde ön ayak olmuştur (özellikle blokeli hesap mevzusu).

    çok farklı görüneceğim diye boş boş eleştirmenin anlamı yok. bütün yöneticileri hatalarına göre sıralasak bu adam sondan ya 1. ya da 2. olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın