• 10127
    içinde olmama rağmen her transfer dönemi insanı futboldan bıktıran topluluk. 12 temmuz'dayız ve 2 senedir şampiyon olan yönetimi istifaya davet ediyor, okan buruk'u hamza hamzaoğlu olarak nitelendiriyor çoğunluk. bu çoğunluk sezon ortası kerem ve icardi'yi küstüren ekibe çok benziyor.

    dursun özbek babamın oğlu değil. ama "pes" diyorum bu acımasızlığa. bu eleştiri değil linç kültürünün bir yansıması çünkü. galatasaray, galatasaraylılık teammüleri doğrultusunda eleştirilirse galatasaray. diğeri yersiz kibirlilik ve suyun karşı yakasına benzemekten ibaret.

    erden timur konusu eleştirilebilir, ben de çok seviyordum başkanı. bir halt oldugumdan değil ama merak eden arar bulur onu övdüğüm entryleri tıpkı dursun özbek'i eleştirdiğim entryler olduğu gibi, orada duruyorlar. ama bugün "erden timur gitti, o yüzden böyleyiz" demek en hafif tabirle abes. ilk yöneticilik sezonunda torreira ve mertens 6 ağustosta uçağa bindi, icardi son gün geldi. neden? oluru bu çünkü.

    oğuz aydın transferinde çalım yemişiz, yöneticimiz de tuz biber ekti iletişim doğru sağlanmadı evet ama kerem, bay, zaha, tete dörtlüsü şu an senin elinde. oldu da sezona bu 4 adam + oğuz ile girdin şişkinliği nasıl gidereceksin, aksi oldu kanat rotasyonu boşaldı, oğuz'un alternatifi mi yok, prime robben mi bu adam?

    devasa bir liberal iştah sirayet etti futbola. sürekli şampiyon olalım, sürekli transfer yapalım. hep iyi olsun, sürekli iyi olsun. öyle bir dünya yok maalesef. 21-22 gs de tarihimizdeki tuz biberlerden. devamlı şeker yenmez. dişleri çürütür, keyif alınmaz yaşamdan. sözün özü, eleştirelim de bu yapıcı olsun. "yeme kültürü" gına getirdi çünkü.
App Store'dan indirin Google Play'den alın