resim
Oğuz Aydın
Takım:Fenerbahçe
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:23
Boy:1.83
Uyruk:Türkiye
  • 461
    allah aşkına fenerbahçe veya galatasaray oğuz aydın'ı alsa nolur? almasa nolur? her iki takımında bu çocuğun yerine oynatacağı bir kamyon adamı var. he 1-2 milyon euro bandında olur bonservisi o zaman al oynat veya oynatma. ancak oynatmayacağın bir adama 6 milyon euro vermek şu ekonomik durumda çok saçma.
    ben daha 5 milyon euro üstü bonservis verilip para kazanılan bir yerli topçu görmedim. oyuncularımıza artık asset gözüyle bakmamız lazım. kerem, barış bunlara örnek. az paraya aldık çok paraya satabilirsin. berkan, akbaba ise oğuz aydın'a örnek çok paraya aldın az paraya satarsın. faydalandığınla kalırsın yani. bakıyoruz son dönemlerde transfer yarışını girilip fayda veren bir oyuncu var o da abdülkerim. irfan'ı sayanlar olacaktır ancak adam 1.5 sezon geçtikten sonra performans verdi ancak takımını yine şampiyon yapamadı. 1.5 sene boş maaş vermiş oldular. biz apo'ya 2 sezon maaş verip en üst verimi alıp şampiyon olduk.

    ancak süreci yönetme bakımından başkan yine sınıfta kaldı tabii. ben halledicem falan deyip almazsa koca koca puntolarla "çalım" yazar adamlar. ayrıca bats transferini yapmasaydık fenerbahçe'nin alacağını da sanmıyorum. çalıma çalım yaptılar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın