resim
İlkay Gündoğan
Takım:Man City
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:33
Boy:1.80
Uyruk:Almanya
  • 898
    gelip gelmemesinden bağımsız konuşacağım.

    gelir gelmez. bilmiyorum.

    gelgelelim gala'ma gelirse çok sevinmekle birlikte, alacağımız orta saha(!)ya göre sevincimin sınırları belirlenir.

    açıkçası kendisini torreira'nın yanındaki adam olarak değil 10 numara olarak transfer edeceksek acayip sevinirim. elbette ilkay gündoğan sekiz numara olarak da oynar. özellikle anadolu'daki otobüs çeken takımlara karşı.

    gelgelelim hep beklediğimiz, torreira gibi aklımızı başımızdan alacak bir orta saha ile birlikte ilkay gündoğan çekebiliyorsanız acayip bir takım oluruz. tabii yine çözülmesi gereken bazı problemleri olan bir takım oluruz. ama bu durumda sağ bek transferine daha ılımlı bakarım. yapılmayıp kadro içinden çözme işine en azından 6 ay fit olurum. ya da genç ve yatırım yapılabilecek, maliyeti çok uygun bir futbolcuya.

    tabii ideal bir durum olur mu? olmaz. keşke iyi bir sağ bek (bisakka), bir orta saha ve ilkay alabilsek. o zaman bazı hayaller kurmaya başlarım. bu durum çok zor tabii ve hatta imkansız. bunu yapabilmek için zamana yaymak gerekirdi. orta sahayı bir sene önceden hallebilseydik. boey gitmeden muadilini getirebilseydik. şu an zaten sadece 10 numara veya ilkay gündoğan transferini konuşuyor olurduk.

    yani planlamada kendimizi rahatlatamamışız.

    zamanında doğru hamleler gelebilseymiş, şu çok ama çok rahatmışız. yoksa takımın çok fazla eksiği olmuyormuş. gayet de derinlikli bir kadromuz var. ama insan ah o hamleleri yapabilseymişiz diyor.

    tabii ki dünü bugünden okumak oluyor bu biraz. ama bunu zaten hatalarımızdan ders çıkarmak anlamında yazıyorum.

    fenerbahçe şunu getirmiş, beşiktaş şunları almış. umurumuzda olmazdı. kadro neredeyse tamam oluyordu zaten. bize ne başka takımlardan? onlar düşünsün.
App Store'dan indirin Google Play'den alın