• 532
    umarım yine en iyisini almak için uğraşıp aurier, ndombele gibi oyunculara kalmayız. zira alınabilecek bazı oyuncular şimdiden gayet makul fiyatlarla başka takımlara transfer olmaya başladı.
    önceden anlaşılıp, ön protokol imzalanan batshuayi dışında hiçbir transfer hareketliliği yok. sağ bek ve orta saha transferi kadar bence önemli olan şişkin ve gereksiz oyuncularla dolu kadronun budanmasına yönelik hiçbir adım da henüz göremedik.

    aşırı yangın yapmaya bence gerek yok ama bazı soruları sormazsak sezon sonunda çok üzülürüz.
    1 yıldır eksik olan orta saha, 6 aydır hiç olmayan sağ bek transferlerine neden daha öncesinde hiç hazırlık yapılmadı? dursun özbek'in bizzat antalya'ya gidip uğraştığı, yöneticilerin bizzat ağzından methiyeler dizilen oğuz aydın transferi neden bitirilemedi? üstelik fb'ye kaptırmamız kuvvetle muhtemel. cenk ergün ve ibrahim hatipoğlu (menajerlerin ikna ettiği ve zaten bize gelmek isteyen oyunculardan bahsetmiyorum) yöneticilik becerileriyle hangi transferi bitirebilir?

    muslera 38 yaşında. kadroda 1 tane sağ bek orijinli oyuncun yok. sol bekte köhn dışında 1 tane alternatifin yok kaldı ki köhn şampiyonlar ligi için ne kadar yeterli olur? torreira haricinde 1 tane galatasaray seviyesinde orta saha merkez oyuncun yok. 37 yaşındaki mertens haricinde 1 tane 10 numara alternatifin yok. zaha ve ziyech gibi oyuncuların yeteneğine söylenecek söz yok fakat gösterecekleri istikrarlı performansa, uzun maratonda sergileyecekleri randımana ne kadar güvenebiliriz? okan hocanın her zaman barış alper, kaan ayhan gibi şapkadan çıkarmasını mı umacağız?

    umarım okan hoca dünkü açıklamaları taraftarın gazını almak, sabretmeye teşvik etmek için yapmıştır. aksi taktirde ben kendisinin gördüğü kadar toz pembe bir tablo göremiyorum. her şeye rağmen okan hocaya güveniyorum. çünkü tutunacak yegane dalımız artık kendisi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın