• 531
    bu takımın taraftara göre net eksikleri var. merkez orta saha ve sağ bek. merkez orta sahayı belli bir süre kerem kotardı ama beklenen verimi alamadık. sağ bek bölgesini ise kaan'la idare ettik.

    şu anda merkez orta saha ve sağ bek konusunda hala eksiğiz. kaan sakat, kerem beklenen dinamizmi veremiyor, dubois isteksiz. hal böyleyken bu bölgeler aciliyet içeriyor.

    3 ağustosta beşiktaş ile bir süper kupa maçına çıkacağız. tek maç üzerinden oynanacak. bu transferleri o tarihe kadar yapmak gerekiyor. transferler yapılır yine kaydederiz o başka mesele ama transferler yapılmadan kaybedersek o zaman ortalık daha da karışır. gerçi beşiktaş bizi bir finalde yenecekse o finale de çıkmayalım o da ayrı konu.

    aslına bakarsanız bu dönemde taraftarın tepkisi sadece transfer işi de değil. birçok vaadi var mevcut yönetimin ama hiçbiri gerçekleşmedi. bunun üzerine üç kuruşa aldığımız köhn'ün parası yatmamış. devre arası rekor fiyatla boey satmışken köhn'ün parası dahi ödenmemişse insanlar tepki gösterir.

    bu transfer döneminde taraftarın tepkisini doğru buluyorum. yönetimde erden timur olsa tepki yüksek de olmazdı ona da eminim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın