resim
Oğuz Aydın
Takım:Fenerbahçe
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:23
Boy:1.83
Uyruk:Türkiye
  • 405
    bu çocuğun bize en büyük hayırı şu olacak; sistemimizin iyi bir şekilde devam etmesini sağlayacak.

    sağ çizgi 2023 yılında solak içeri kat eden yunus yerine rashica ilk 11 oldu takımda kalite arttı. 2024 solak tete/ziyech yerine barış alper ilk 11 oldu takımda kalite arttı. burada olay rashica ve barış’ın diğerlerinden çok üstün olmasından dolayı değil doğru oyuncu olmalarından. sağda veya solda bir oyuncunun çizgiye basması lazım. güçlü ve takım savunmasına katkıda bulunması lazım.

    oğuz da böyle bir oyuncu. gösterişsiz ve sağlam oynuyor. didişiyor, çizgiye basıyor, çok pas hatası yapmıyor. “anadolu’dan gelecek, bir senelik oyuncu, sağ kanat ziyech, tete, yunus filan varken zaten ne kadar ihtiyaç var ki?” fikirleri burada yanlış bir yerden meseleyi ele almak.

    oğuz tarzı oyuncuya ihtiyacımız var. barış bu görevi yapıyor ama oğuz sayesinde barışı solda da kullanabiliriz, ya da barış’ı sattığımız zaman mağdur olmayız. yerli homegrown oyuncu olması ise en büyük avantajı.

    o yüzden transferi çok kritik. fenerin beşiktaş’ın sulanması boşuna değil. sağ bek transferi kadar önemli bana göre. en az 2 3 yıl aynı oyunu daha verimli oynayabilmemiz için.
App Store'dan indirin Google Play'den alın