• 525
    “takımda çok eksik yok, zaten çok iyi bir kadromuz var” fikri biraz yanılsama. mesela bir numaralı rakibimiz fenerbahçe’nin total kadrosu şu an bile bizden iyi. şampiyon olmamız bu gerçeği değiştirmiyor, teknik direktörümüz rakip teknik direktörden daha iyi olduğu için ve stresi daha iyi yöneten bir camia olduğumuz için şampiyon olduk.

    futbol orta sahalarla oynanır, bizim orta sahada toreira’dan başka sağlam oyuncumuz yok. üstelik adamın yedeği de yok.

    bizde bek namına bir tek derrick köhn var. yine fenerin sağ/sol bek rotasyonuna bakıyorsun; samuel-mert müldür, ferdi, ostervolde. milli maç performansından sonra sadece mert müldür bizde olsa; iyi oldu hiç olmazsa sağ beki yerlileştirdik derdik.

    hücum bölgemizde iyi oyuncular var ama bir karışıklık var. üçer tane ters ayakla çizgide oynamayı seven sağ sol kanat forvet oyuncumuz var tam ortalarında bir tane geçen sene sadece bir buçuk ay çok iyi oynayan 37’lik mertens.

    bunlar pesimist bakış açısı değil olan durumlar. malesef aldığımız oyuncularla sanki nikah kıyıyoruz, bize gelen gitmek bilmiyor. sergio oliviera’dan bile kurtulamadık. o yüzden eldekileri çok irrite etmeden açıklamalar yapmak lazım. ziyech ve tete gitmeden 10 numara almayız burasını kabullendim.

    beşiktaş’ın ve trabzon’un da iyi eklemeler yaptığı bir sezonda, zaten en iyi kadro bizim, iyiyiz koca yaz da iki nokta atış yapıp geçecez iyice süper olacaz yaklaşımı gerçekçi değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın