• 3322
    muhabirlerin "yönetim en iyisini almak istiyor" dümenlerinden midem bulandı artık. sağ bek için 6 aydır 8 numara için bir senedir süresi vardı yönetimin. şimdiye kadar çoktan bitip antremanda takımla kaynaşmış olması gerekiyordu bu transferlerin. bu konu gün gibi açık. okan buruk'un ve oynattığı oyuncuların özverisi sayesinde şampiyonluklar geldiği için bu yönetim asla zan altında kalmadı. ama artık tuz kokmaya başladı. her gün aynı isimlerle alakalı benzer muhabirlerden haberler. ben geldiğimiz noktaya baktığımda yine vaktiyle doğru düzgün bir transfer dönemi geçirmeyeceğimizi şimdiden garanti edebilirim size. takım yine sezona geç katılan oyuncular yüzünden hazır giremeyecek. hatta büyük ihtimalle 6. haftadaki derbiye yarım yamalak komik bir kadroyla çıkabiliriz.

    dursun ayın özbek'le ilgili en büyük yanılgı ilk başkanlık döneminin unutulması oldu... evet o mehmet özbekli falan dönem. resmen kabus gibi günlerdi. futbolun haricinde diğer branşlarda da çöküşün başladığı, aynı bugünlerde olduğu gibi inşaat projelerinin konuşulduğu bir kulüp olmuştuk. artık bir spor kulübü değil yatırım yönetim kulübü gibiyiz resmen. florya, riva, kemerburgaz, su ada, bilmem ne...

    bu yönetimin bir an evvel gerçekten bu kez temelli bu kulüpten gönderilmesi en büyük temennimdir. kulübün çok başarısız yıllarına da tanık olsam da, bu adam ve yönetimi kadar canım kulübüme yakışmayan insanlar görmemiştim. kulübümü bu kişilerin temsil etmesini istemiyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın