• 3320
    transfer döneminden sonra ne olursa olsun sezon sonu veya ocak ayına seçim kararı almadı gereken yönetim. mesele transfer meselesi değil. iki transfer gecikti veya olmadı diye istifaya davet edecek de değilim ancak yönetim yalancı. hem de öyle böyle değil ve bunu da taraftara, genel kurula karşı yapıyorlar. cevaplandırılmayan birçok soru olduğu gibi sırf bankalar birliğinden çıkmak için yapılan fahiş zamlar, satılan locaların parası nerede onu da bilmiyoruz. arkadaşlar ben hala anlamak istiyorum bu yönetim neyine güvenip bize mayısta bb anlaşmasından anlaşmasından çıkıyoruz dedi. her mikrofon gördüğünde bunu dile getiren metin öztürk nerede? bu adam güya başkan adayı oldu şimdi ne b.k yediği belli değil. bir allah'ın kulunun hazzetmediği ve transfer işinden de anlamadığı belli olan cenk ergün hala nasıl kulüpte tutulabiliyor bilmek istiyorum. bu adam sırf liseli diye kimse de bırak diyemiyor. 2 sene hiçbir iş yapmamasına rağmen kulüpte boş boş takıldı. şimdi de çıkıp geniş geniş pozlar veriyor.
    erden timur başarılı olduğu halde yedi o eray yazgan ve tayfası. bu tayfa iş yapan adam istiyor ama on plana çıkan istemiyor. şimdi de ibrahim hatipoğlu'nu getirdiler transfer ekibinin başına. kendileri adam gibi hiçbir sorumluluk almazlar ama alana da sahip çıkmazlar.
    yönetim hakkında sabahlara kadar yazılır ama gerek yok. ilk başta da dediğim gibi güvenilir hiçbir yanları yok ve sanki florya konusunda başka bir açeleleri varmış gibi hareket ediyorlar. hatra birilerine söz vermişler gibi bir hareket etme durumu var, yakında kokusu çıkar. bu yüzden de seçim kararı almaları ve bunu ya dönem arasında ya da sene sonunda yapmalılar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın