• 164
    ingiltere'ye gittiğini cümle aleme duyurarak giden yönetici. taraftar gazı almak için her gün transfer ettikleri doue yeterli olmadıysa demek ki.

    ingiltere'ye gittiğini haberleştiren muhabirler şimdi avusturya'ya döneceklerini ve görüşmelerin devam edeceğini yazıyor. yani kendilerince ön alıyorlar. şu transfer dönemini erden timur geçen sene geçirince eleştirilmedik bir kulak arkası kalmıştı bu dönemde. hem de gerekli birkaç bölgeye adam aldığı halde. mesela erden timur'un bulunduğu transfer dönemlerinde bir kesinlik vardı. şimdi onunla anlaşıyoruz bununla anlaşıyoruz ama hiç kimse gelmiyor.

    oyalama taktiklerini öğrenmişler. mctominay, bissaka, doue vs. vs. her gün transfer ettiğimiz adamlar. takımın eksikleri belli. devam eden süreçte önümüzde ön eleme maçı var. iki tane adam alıp gelebilirler herhalde.

    transfer beklediğimiz gibi kendisinin ve ekibinin transfer yapmayı öğrenmesini de bekleyeceğiz galiba. işimiz allah'a kalmış gözüküyor yani.

    batshuayi transferini de erden timur yapmış bu arada. oyuncu bizzat söyledi "ocak ayında benimle temasa geçtiler" diye. o transferin üzerine kendisi ve cenk ergün piyasaya çıktı. boy boy fotoğraflar falan.

    şov yapmasın iş yapsınlar. erden timur dünya kadar adam aldı tek bir pr çalışması içine girmedi. futbolcuları getirirken tek kare fotoğrafı olmadı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın