• 281
    bu konu üzerine ihtimalleri konuşmak gerekiyor.

    1. ihtimal: yerli transfer. çok olası görmüyorum çünkü o tarz bir oyuncu yok piyasada. hem ince işçilik hem hamallık hem pres. yusuf yazıcı bu anlattıklarımızla hiç bir alakası olmayan hatta tam tersi bir profil.

    2. ihtimal: yabancı transfer. iyi bir scout taraması ile belki iyi oyuncular bulunabilir ama buraya gideceğimizi düşünmüyorum. garanti oyuncu bakılacaktır. o da yaşlı ve pahalı olur büyük ihtimalle. yani yeni bir mertens bulmaya çalışırız o da saçma bir iş olur ki hiçbir kariyerli oyuncunun mertens kadar aidiyet duyacağını ve onun kadar mücadele edeceğini düşünmüyorum zaten.

    3. ihtimal: içeriden çözme. zaha ve kerem geçen yıl orada denendi. istenen performans tam anlamıyla gösterilemedi. ama kerem yine bir nebze olumlu performans verdi. hazırlık maçında yeni alternatif olarak yusuf demir ve taylan antalyalı umut verdiler. yusuf’u ilk defa istekli gördüm. ama yeri tam olarak kanat. taylan bence net alternatif. her maçın son 20-30 dakikası rahatça sahaya atılır. ama yine de ilk 11 oyuncusu değil.

    sonuç olarak bu bölgeye iyi bir transfer yapabileceğimizi düşünmüyorum. son günlerde yaptık demek için yusuf yazıcı’yı falan fahiş fiyata alırlar.

    olması gereken ise genç potansiyelli bir oyuncu almak, taylan’ı da alternatif olarak kadroda tutmak bence.
App Store'dan indirin Google Play'den alın