• 260
    şampiyonluk ilan edileli yaklaşık 1.5 ay oldu halen kendilerinden ses seda yok. yaptıkları tek transfer fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren batshuayi'yi almak oldu ki yıllardır bizim ligde oynayıp galatasaray tarafından ezim ezim ezilen rakiplerin formasını terleten adamı almak o kadar zor bir iş değil zaten.

    galatasaray'ın acil bir orta saha, bir sağ bek, bir de 10 numaraya ihtiyacı var ancak o zor bu zor diye diye dolaşıyorlar 1.5 aydır. şimdi transfer sezonu bitmeden birilerini alırlar muhakkak ama asıl sorun gelecek oyuncunun kampa yetişip takımı, taktiği, hocayı benimsemesi. yanlış bilmiyorsam ağustos ayı sonlarına doğru kupa 1 elemesini oynayacağız. yani elemeye yaklaşık 40 gün civarı süre var. kupa 1'e bu sezon katılmak demek aşağı yukarı bir boey satışı kadar gelir elde etmek demek.gecen sezon uefa'ya beksiz çıktığımızda neler olduğunu hep beraber hatırlıyoruz. bakalım elemelerde sağ bek ve orta sahamız olacak mı? yapılacak transferlerin kim olduğu kadar ne zaman olduğu da çok önemli. bu takım 2024 ocak ayindan beri sağ beksiz oynuyor. 7 ay bitti 8. aya girdik sağ beksiz. galatasaray gibi bir takımın bu kadar zamanda halen bir sağ bek oyuncusu alamamış olması, kalburüstü bir sağ beki kampa yetistirememesi başlı başına büyük bir rezillik. bu rezilliğin sorumlusu da transfer komitesi ve dursun özbek'tir. kimse para yok demesin, sadece kupa 1 ve boey gelirinden yaklaşık 70 milyon yuro para kazandık. elbette giderimiz de var ancak bu meblağdan 10-12 milyon yuro sağ beke ayıramıyorsak bırakıp gidelim.

    transfer sezonunun son dakikası da transfer sezonudur mantığından vazgeçmediğimiz sürece bu iş yürümeyecek. sanki prime cristiano ronaldo'yu ya da prime bale'i manu ya da spurs'dan transfer etmeye çalışıyormuşuz da tefferruatlar bile aylarca sürüyormuş gibi davranmanın anlamı yok. işe yarayacak 50 tane sağ bek var, birini bile alamıyorsanız o da sizin beceriksizliğinizdir.

    umarım ben yanilirim da bir iki hafta içinde as orta saha ve as sağ bek indirirler ama bu kafalarla pek de sanmıyorum.

    şimdi adam alın falan diyoruz da bunlar inşallah tutup barış'ı, sanchez'i, abdülkerim'i falan olmaz fiyatlara satmazlar. düşünün son iki yılda iki defa şampiyon olmuş takımın taraftarı olarak transfer istemeyi bıraktık, inşallah transferle ilgilenen yöneticiler takımın as oyuncularını yok pahasına satmaz diye düşünüyoruz. gerçekten dünya üzerinde kendi kendini bu kadar sabote eden takım bir biz varız bir de formula 1'de redbull racing var işte.
App Store'dan indirin Google Play'den alın