resim
Yusuf Demir
Takım:Galatasaray
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:21
Boy:1.73
Uyruk:Avusturya
  • 1546
    https://www.youtube.com/watch?v=k_3Yv2Pp78A
    https://www.youtube.com/watch?v=L_5-PLLzyzk

    kerem ve barış'ın geldiği yere, oynadıkları ortamlara lütfen dikkatlice bakın. yükselen ve kötü şartlardan gelen oyuncu, taraftarı, insan gibi yaşama şansını, sevgiyi, başarıyı görünce daha ileri çok rahat gidebilir. bizler neden hep düşen bıçağı tutmaya çalışırız anlamam.

    galatasaray taraftarı hep hayal eden tarafta. yusuf özelinde söylemiyorum. zaha'dan hayal et. ziyech'den hayal et. ndombele kilo verse 50 milyon, şu kötü alışkanlıkları bıraksa bilmem kaç euro. kafasını futbola verse, şöyle olur böyle olur. biraz da galatasaray'ı hayal eden oyunculara yoğunlaşsak nasıl olur?

    ziyech'den hayal etmek güzel. adamın geçmişinde yaptıkları ortada. topu 40 metreden alınca acaba dedirtiyor. yusuf'un kısım kısım yeteneklerini görüyorsun. görmemek imkansız. fakat belki hayatında ciddi, önemli bir maçı tek başına alıp döndermişliği yoktur.

    galatasaray 6 milyon bağlamış. sonuna kadar destek olacağız. erken antremana başlamasına vs. de sevindim. tarzı, oyun stili çok keyif veriyor. fakat 5-10 dakikalık sokak futboluna çok müthiş demeyelim. övgüyü haketmek için daha çok çalışması, çok şeyler başarması gerekiyor. sabahtan akşama gömülen kerem son üç sezon +10 asist gol katkısı verdi mesela. yusuf da inşallah daha iyilerini yapar ama yolu uzun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın