• 894
    sözlükte ilgi görmemiş fakat nagehan alçı'nın hakkındaki iddiaları yenilir yutulur cinsten değil, nevşin mengü'yle yaptığı programda da maruz kaldığı boğazlamaya kadar giden fiziksel ve psikolojik şiddeti anlatmış, ortak hesaplarındaki bütün parayı boşalttığını iddia etmiş, aynı zamanda hukuk tanımamazlıkla suçlamış. karşıdaki insan da nagehan alçı olduğu için iddialara temkinli yaklaşmak da fayda var tabii ki.

    elimizde var olan en net gerçek bu insanların kötü insanlar olduğu, belalarını birbirinden bulduğu ve senelerdir hukukun ayrıcalıklı tarafında kalarak bir sürü masum insanın hakkını yerken, vatansever komutanların tasfiye edilmesi için ellerinden geleni yaparken herkes avaz avaz adalet bir gün size de lazım olur diye bağırırken akıllarının ucundan geçmemişti herhalde bir gün hukukun kendileri için de lazım olacağı. intihar eden subayların ahı vardır. etme bulma dünyası.

    her şeye rağmen nagehan alçı'nın yaşadıkları, anlattıkları doğruysa sadece bir anne olduğu için çocuklara üzüldüm. velhasıl bu olay daha çok su kaldıracaktır, birbirlerinin suç ortağı olmadığı kirli çamaşırlarını iyice dökecekler diye tahmin ediyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın