resim
Adrien Rabiot-Provost
Takım:Marsilya
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:29
Boy:1.88
Uyruk:Fransa
  • 164
    zengin grillitsch'i. meybuz almayalım ama 3 yıldızlı michelin restoranına da gitmemizin alemi yok.

    benim için adrien rabiot 50 dolar maliyeti olan ama 2000 dolara satılan bir gucci çanta gibi. bize gitmez. bizde eğreti durur.
    https://youtu.be/...ture=shared&t=32
    https://www.youtube.com/shorts/f84odnpTWvs

    ayrıca kendisi bonservisi olan oyuncu. bonservisi kendisine aittir. bonservisine karşılık da en az 10 milyon euro imza parası ister ve futbol oynamaya niyeti varsa da yıllık 6-7 milyon euro'dan maksimum da 2 yıllık sözleşme yapar. dolayısıyla bize bonservisiyle de gelmez. ancak kiralamış oluruz. o da tabii beyefendi beğenip de bize gelirse.

    elano dunga varken brezilya milli takımında bankoydu mesela ya da ceyhun gülselam mancini'nin prensiydi. bu tarz örnekler çoğaltılabilir. tek başına fransa milli takımında oynuyor olması bir gösterge değil. bence gereksiz yere oyuncunun fiyatını artıran bir etiket. fransa milli takımının 7. tercihi orta saha da benzer kalitededir ama etiketi daha ucuzdur.

    bu arada elano blumer de meğer bizle öyle sözleşme yapmış ki, ayda sadece 3 maçtan fazlasına çıkmazmış. paşam meğer bizim takımı dünya kupasına hazırlık kampı olarak görüyormuş. biz de elano'yu oynatmıyor diye hocaya sövüp, bilerek pas vermiyor diye mustafa sarp'a sallıyorduk. haldun üstünel'i de muhteşem transfer yaptı diye el üstünde tutuyorduk.
App Store'dan indirin Google Play'den alın