resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 21789
    ne kadar galatasaraylı olduğunu ölçmez ama galatasaray renklerine ve onu taşıyanlara duyduğu sevgiyi kanıtlayan bir anım var.

    arda barcelonada, monchengladbach maçı. ben nou camp girişinde futbolcuların girdiği ve çıktığı yerde belki ardaya denk gelirim diye elimde galatasaray formasıyla bekliyorum. hiç bir futbolcu durmadan basıp gidiyor, hatta araçtakiler futbolcu mu onu bile anlamıyorsun camların karanlık olmasından.

    derken bir araba durup camı açıyor, camdan arda turan kafası uzanıyor eşşek gibi bi şiritmayla. o arada güvenlik hem ardaya hem seyircilere yani bize bağırıyor "devam et/yaklaşmayın" tarzında agresif şekilde. arda o kalabalığın içinden beni yanına çağırıyor ortalık yangın yeri arda kafayı çıkarttı diye ama yanına gidiyorum, galatasaray formamı imzalıyor kendi kalemiyle, ikimizin de yüzünde kocaman bir gülümseme. yıl 2016.

    arda barcelonada ama galatasaraylı birini kapıda görünce mutlu oluyor, ben galatasaraylıyım ve barcelonada bi galatasaraylı gördüm diye mutlu oluyorum, dünyanın öbür ucunda birbirimizi seviyoruz ve tek ortak noktamız galatasaray. adam sarı kırmızıyı görünce yasak olmasına rağmen arabasını durduruyor ve böyle bir jest yapıyor.

    kendisini çok eleştirdim, ağır eleştirdim ama arda turan galatasarayı bir anne, bir baba gibi sevmiyorsa ben hiç bişey bilmiyorum. o yüzden "sadece galatasaray" yazısını eleştirecek had kimsede yoktur.

    ayrıca, arda o maçta 3 gol atarak hat-trick yaptı. bütün maç "lan acaba uğurlu geldiğimi düşünmüş müdür" diye kendimi yedim. ayrıca 4-0 biten maçta, messinin attığı golün asistini de arda turan yapmıştı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın