• 357
    tasarımlarını beğenmiyorum dün mağazalarını dolaştım alacak bir tane bile ürün bulamadım. forma konusunda da çok başarılı değiller bence.

    benim takıldığım konu yapılan anlaşma ve bunu yüzyılın anlaşması olarak lanse etmek. puma bize 5 yıl içinde net 25 m euro verecek. üşenmedim baktım adidas beşiktaş'la 10 yıl önce yıllık 5m dolara 5 yıllığına anlaşmış. yani beşiktaş'ın 10 yıl önce yaptığı anlaşmayı biz bugün yapıyoruz ve yüzyılın anlaşması diye duyuruyoruz. ki nike da bize 13 yıl once yılda yılda 7,5m euro veriyordu. puma'nın anlaşması daha iyi nasıl oluyor ben anlamadım.

    bu kulüp 100 küsür yıldır var hiçbir yıl 1 milyon üzeri forma satmamış ama anlaşmamız o yönde. sayın erden timur'un dümdüz yaptığı hesaba göre 5 yılda 5 milyon forma satarsak 250 m euro kazanacağız. bana pek gerçekçiliği yok gibi geliyor. ayrıca kap'da da böyle bir şeyde yazmıyor.

    yarım oyuncu maaşına sponsorluk bağlamışlar varsayım hesaplayarak çok para alacagız diye herkes kendine pay çıkarıyor.

    üzüldüğüm konu ise şu 5 yıl boyunca bu sene formalar çok kötü muhabbetini çekeceğiz.

    edit: fenerbahçe 2 yıllıgına anlaşmış. fenerbahçe'nin 2 yıllıgına anlastıgı firmayla biz 5 yıllık anlaşıyoruz çok akıllıyız ya süper anlaşma ya herkes ben imzaladım diye sıraya girmiş. bakalım onu diyenler 250 milyon euroyu kulube sokabilecek mi merak ediyorum. takipte olacağım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın