• 2945
    fena olmayan bir turnuva * geçirmiş milli takım *

    ilk olarak hocaya gelelim; elindeki kadroya rağmen iyi bir turnuva geçirmiştir. forveti yok takımın bir kere * önemsiz gibi hiç kimse bahsetmiyor da önemli bir detay. hala bizimle kalmak isterse biz kesin devam etmeliyiz kendisiyle.

    ikinci olarak; kadro hazır değil. bazı oyunculara çok önem atfedilse de (bkz: arda güler) (bkz: kenan yıldız) daha bu seviyelerin çok uzağındalar. biraz yol katetmeleri lazım.

    ferdi kadıoğlu ve barış alper yılmaz bu yıl avrupa yapsalar ve orada istikrarlı bir oyun sergileseler iki yıl sonraki turnuvaya gene bomba gibi ve bambaşka tecrübeler edinmiş olarak gelirler ki bu turnuvanın da en iyilerindendiler.

    semih kılıçsoy da beklenen patlamayı yapabilirse as hücum dörtlümüz oluşmuş oluyor. sağ bekler ve kaleciler vasatı geçebilecek gibi durmuyor, stoperler ise oynayacakları maç sayısına göre iyi seviyeye gelebilirler; yetenekleri mevcut.

    orta alanda ise hakan çalhanoğlu, ismail yüksek ve orkun kökçü gibi isimler olmaya devam edecek.

    oyuncular beklediğimiz minvalde gelişimini sürdürür ve tam turnuva zamanı sakatlık vs. bir şey olmazsa önümüzdeki turnuvada da iyi bir derece alabiliriz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın