resim
Ferdi Erenay Kadıoğlu
Takım:Brighton
Mevki:Sol Bek
Yaş:24
Boy:1.74
Uyruk:Türkiye
  • 853
    euro 2024’de türk milli takımının en handikaplı iki oyuncusundan biridir; zira kendisi sol kanadı tek başına idare etmek zorunda kalmıştır. kenan defansa 0 katkıyla oynadı. önünde kerem aktürkoğlu olsa ferdi daha da parlardı adım gibi eminim. dün maçta gol yediğimiz dakikalarda ferdi de hafiften düştü; çünkü sersemledi çocuk rakiple tek başına boğuşmaya çalışmaktan. bir öne gidiyor bir arkaya. kerem erken girse belki değil 2’yi bulmak belki gol bile yemeyecektik. özellikle 2. golü.*

    handikaplı ikincisi de barış alper yılmaz. turnuva boyu değişmediği bölge kalmadı. sabit bir bölgesi olsa barış da daha parıltılı olurdu. arda güler ile uyum yakaladıklarında ve şyi bir forvetimiz olduğunda korkunç tahrip edici bir hücum hattı olur milli takımın. montella kesinlikle icardi - bay - mertens uyumunu maç maç defalarca izlemeli. kaldı ki arkada çalhanoğlu gibi bir adam da var.

    en handikaplı iki futbolcu takımın parlayan yıldızı oldu. bence ikisi de iyi transfer yaptılar bile. boey’de yaşananları görünce erden timur’u çok arayabiliriz barış satışında. ferdi ise rekor satışla gider gibi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın