• 322
    2-0, 3-0 gibi sonuçlara gidecek maç montella hocanın geç değişiklikleri ve hakemlerin vermediği penaltı nedeniyle döndü ve aleyhimize bitti. çok sinirliyim.
    kaan ayhan'in pozisyonu bizim herhangi bir rakibimize olsa net penalti verirlerdi var yardımıyla. ilk yarıda sarı verdikleri mert müldür pozisyonu bile kırmızı olabilirdi.
    gelelim montella hocaya. ya kenan maçın başından sonuna kadar birşey oynamadı. ya nasıl tutarsın o kadar dakika oyunda. futbolu bilen herkes oraya kerem'in şart olduğunu görür. sen nasıl göremezsin. orta sahanın artık yorulduğunu herkes görüyor, okay diye bağırıyordu orası.
    hatta turnuva boyunca bu takım forvet diye bağırdı sen hala niye forvetsiz oynuyorsun arkadaş. kurt işareti ve tarihten bahsediyorsun, keşke sana bizim tarihimizden adam akıllı bahsetselermis de türk'ün hücum becerisinin savunma becerisinin çok çok önünde olduğunu anlatsalarmış.
    çok sinirliyim. çok rahat finali göreceğimiz belki kupaya uzanacagimiz turnuvadan çeyrek finalde elendik.
    son olarak da ah be hıncal uluç neredesin. şimdi senin bayrağını taşıyan da kalmadı. herkes bu sonuca canınız sağolsun diyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın