• 36
    dursun özbek, uefa'nın tepemizde olduğunu ve öz sermayenin erdiğini ve bunun düzeltilmesi gerektiğini, bunun da tek yolunun florya'dan gelecek avans olduğunu söyledi.

    burayı okuyan ve bugün yetki vermeyi düşünen arkadaşlar ve ağabeylerimiz var ise sizi naçizane uyarmak istiyorum. dursun özbek, öz sermaye eriyor diyerek ve florya arazisi için kefalet verdim ben gibi sözler ederek bütün genel kurulu manipüle etmeye çalışıyor. bunu görecek kadar aklı başında insanlarsınız. dursun özbek'in hükümete yakınlığı biliniyor ve florya'yı onlara peşkeş çekmesine bugün izin veren herkes galatasaray spor kulübüne ihanet ediyor demektir.

    mustafa kemal atatürk'ün gençliğe hitabesinden bir kısmı buraya eklemek istiyorum, bunu galatasaray'a göre yorumlayın.

    "bütün bu şeraitten daha elim ve daha vahim olmak üzere, memleketin dâhilinde iktidara sahip olanlar, gaflet ve dalalet ve hatta hıyanet içinde bulunabilirler. hatta bu iktidar sahipleri, şahsi menfaatlerini müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler. millet, fakruzaruret içinde harap ve bitap düşmüş olabilir.

    ey türk istikbalinin evladı! işte, bu ahval ve şerait içinde dahi vazifen, türk istiklal ve cumhuriyetini kurtarmaktır. muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur."
App Store'dan indirin Google Play'den alın