resim
Merih Demiral
Takım:Al-Ahli
Mevki:Stoper
Yaş:26
Boy:1.90
Uyruk:Türkiye
  • 1036
    yaptığı hareket hiçbir zümreye ait değildir. birçok türk beyliğinin bu işareti kullandığı tarihi kayıtlarda vardır. neden birilerinin tekelinde gibi davranılıyor anlamıyorum. bunu kullanan kitlenin kötü olması benim bu simgeyi yok saymama sebep olmamalı. geçen kazandığımız avusturya maçından sonra konvoya çıktık. arabanın camından çıkıp refleks şekilde bozkurt işareti yaptım. şimdi bunu yapmam beni faşist mi yapıyor? hayır. merih bunu şov için yapmış olabilir ama bizim için bu bir şov değil.

    allah aşkına dışardaki ayrılıkçılar yetiyor bir de içerde hümanistik yapıp ayrılıkçılık yapılmasın. bakın mansur başkan güzelce anlatmış.

    https://x.com/...y-2FMrm1vqW4MpfoxLLQ

    --- alıntı ---

    bozkurt sembolü, türk kültüründe binlerce yıldır var olan milli bir semboldür. gagavuzya'dan anadolu'ya, iran'dan orta asya'ya kadar geniş bir coğrafyada türklerin kimliğini temsil eder. bu sembol, siyasi bir partiye ya da ırkçılığa atfedilmemelidir.

    uefa'nın verdiği bu karar kabul edilemezdir. diğer katılımcı ülkelerin milli sembollerine herhangi bir ceza verilmezken asıl bu kararın kendisi ayrımcılığa sebep olmaktadır.

    --- alıntı ---

    bırakalım artık milli meselelerde içeriyle kavga etmekten. o kadar bilendim ki avrupa maçlarında fenerbahçe ve beşiktaş'ı destekleyecek kıvama geldim. ciddi ciddi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın