resim
Merih Demiral
Takım:Al-Ahli
Mevki:Stoper
Yaş:26
Boy:1.90
Uyruk:Türkiye
  • 1031
    günlerdir insanlar yapmış olduğu hareketi çok yanlış simge ve semboller ile karşılaştırıyor.
    bozkurt işareti hem ülkemizde hem de avrupa tek bir terör olayına karışmış örgütün sembolü değildir. herhangi bir soykırımın sembolü değildir. türk milletinin mitolojisine ait bir hayvandır bozkurt. evet şu an bir zümrenin tekelinde gibi duruyor olabilir ancak son siyasi dengelerde o zümreden ayrılan bir çok insan hala aynı simgeyle yeni partilerinde yer alıyorlar. günümüzde bir partinin tekelinde değildir yani.

    fransız futbolcular turnuva sürerken günlerce le pen hakkında açıklama yaptı. hangisi ceza aldı? hiçbiri. ee siyasi olmasına da bir şey diyemezler o halde.

    aklım almıyor artık. bozkurt ile nazi hacını aynı kefeye koymak çok yanlış. o zaman victory “v” işaretinin komple yasaklanması lazım. sonuçta pkk kullanıyor. ama kalkıp hem orada hem burada bu hareket yapıp prim kasan futbolcular var. ki bozkurt’un iltisaklı olduğu tek bir terör örgütü yok.

    ayrıca merih’in yediği cezada uefa bulunan temsilci belli ki kılını kıpırdatmamış. biriler tepki alsın diye mi karışılmadı bilemiyorum. günün sonunda herkesten çok uefa’daki isim tepki görüyor gerçi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın