• 1241
    websitesinde sırbistan milli futbol takımının takım halinde çetnik selamı yaptığı fotoğrafı galibiyet sevinci olarak paylaşan organizasyon.

    tadic'in çetnik selamı sonrası maçtan men cezası vermeyen topluluk.

    shaqiri'nin kartal sembolü yapmasına maçtan men cezası veröeyen topluluk.

    bellingham'ın malafatı avuçlama hareketine ertelenmiş men cezası veren topluluk.

    sıra türkiye'ye gelince, geçmişte kurulan devletlerin bayrağında bulunan kurt simgesini yapan oyuncumuza şırak diye 2 maçtan men cezasını veriyor.

    türkiye'de iktidarı desteklemeyen biri olarak konuşuyorum, merih'in yaptığı hareket siyasi de yorumlanabilir, türk geleneği olarak da yorumlanabilir. ama asla ırkçı ve bir başka ırkı ve toplumu hedef alan bir hareket değildir. bir başka topluluğa katliamla suçlanmış bir grubun hareketi değildir. istavroz çıkarmakla benzeştirilebilir. eğer öyleyse istavroz çıkaran oyuncular da ceza almalıdır.

    arnavutluk milli takımı oyuncusu daku, geçtiğimiz yıl hamburg'da oynanan bir maç sonrası yaptığı şey sebebiyle 2 maç men cezası aldı. sebebi ise maç sonu taraftar hoperlöründen sırbistan ve kuzey makedonya'ya hakaret eden tezahüratlar yapmasıydı. bunun cezası 2 maç ise merih'in yaptığı ve ırkçılık barındırmayan bir hareket olan kurt işaretinin cezasının 2 maç olması skandaldır.

    uefa resmen faşizmini göstermiş, türk düşmanlığını ve içlerinde türklere karşı soğuyan ama hiç sönmeyen çifte standartını göstermiştir.

    bu mafya oluşuma verilecek en güzel cevap, stadda isteyen taraftarların kurt sembolü yapması, bütün taraftarların uefa mafia tezahüratıyla berlin olimpiyat stadını inletmesi, recep tayyip erdoğan'ın kurt sembolü yapması, gollerden sonra oyuncularımızın gol sevincinde merih demiral'ın formasını göstermesi, ve de kurt sembolü olmayan rock müzik sembolü ile sevinmesidir. maç sonu kutlamalarda da herkes rock sembolü yaparsa uefa bu aptallığın doğurduğu infialle karşı karşıya kalmış olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın