resim
Merih Demiral
Takım:Al-Ahli
Mevki:Stoper
Yaş:26
Boy:1.90
Uyruk:Türkiye
  • 1012
    rezil bir kararın öznesi olan futbolcudur.
    yaptığı şeye en ufak bir sempatim yok hatta böyle sembollerin sadece futbolda değil sporun herhangi bir yerinde olmaması gereken bir şey olduğunu düşünüyorum. sadece bozkurt selamı ile de sınırlandırmıyorum, dünya üzerinde hangi din ve siyasi görüşün bir sembolü varsa dünyanın hiç bir spor organizasyonunda sporcular tarafından yapılmamalı görüşündeyim. kötü şeyler olduğundan değil ha, gerek yok sadece.
    bundan sonra federasyonun yapması gereken şey çok basit; hac çıkaran, elini genital bölgesine götürüp poz veren, solcu siyasi partilerin, sağcı siyasi partilerin işaretlerini yapan her futbolcuyu takip edecek, görüntülerini uefa'ya gönderip şikayetçi olacak, hatta ve hatta ileri taşıyorum; resmi sosyal medya hesabından her bir görüntü için uefa'nın sosyal medya hesabını etiketleyecek ve bıktırana kadar bunu takip edecek.
    ayıptır kardeşim, adam taş gibi top oynamış, gereksiz ama hiç bir zararı olmayan bir hareket yaptı diye cezalandırıyorsun ama diğer taraftan çinkocu bellingham'a göstermelik ceza verip erteliyorsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın