resim
Emin Bayram
Takım:Galatasaray
Mevki:Stoper
Yaş:21
Boy:1.92
Uyruk:Türkiye
  • 1707
    bence ayrılması halinde yangın yapmaya gerek yok.

    1. sebep; bonservisinin %50'si için 4 milyon euro aldığımız senaryoda, emin iyi oynar ve 15 milyona transfer yapabilirse 7,5 milyon euro daha kazanmış oluruz. totalde 11-12 milyon euro kazanç demek. 4 milyon verip, oynatıp satan kulübün kazancı 3,5 iken biz 3-4 kat daha fazla para kazanacağız. ha emin böyle bir çıkış yapamaz, 15 milyon euro'luk transfer yapamazsa zaten yapılan yangının hiç bir anlamı kalmaz. misal benzer yangınların yapıldığı atalay babacan, recep gül gibi isimlerin her birinden kasaya 4'er milyon koysak bugün kimse hayır demezdi.

    2. sebep; emin bayram'ın gelişip piyasa yapabilmesi için en az 30 maç oynatmamız gerek. nelsson, davinson ve abdülkerim varken emin'in 30 maç forma bulması imkansız. kıran kırana şampiyonluk yarışı varken, avrupa'da beklentiler varken değil okan buruk, emin bayram'ın babası olsa risk alıp da emin'e 30 maç forma vermez. nelsson veya davinson'dan biri satılsa dahi kesinlikle transfer yaparız. o yüzden kalması ne emin'e ne bize değer katmaz.

    ek olarak oyuncunun oynayamayacağının bilinciyle ayrılmak istemesi de göz ardı edilmemeli. gitmek isteyeni bağlasan durmaz zira.

    edit: bugünden 10-12 milyon euro’lar neye dayanılarak isteniliyor onu da anlamıyorum. sen 22 yaşında danimarka pasaportuyla 200 küsür maç tecrübesi olan, kopenhag stoperini 7 milyona almışsın. emin’in bu “muazzam” potansiyelinin bir tek biz mi farkındayız acaba?
App Store'dan indirin Google Play'den alın