• 401
    sözlüğün yeni tanrısı. bir zamanlar başlık altına saydıranların şimdilerde hergün altına güzellemeler yazdığı yazar. bilgi birikimini, entry sayısını daha önce yazdığım bir iki yazıda takdir etmiştim.

    ama birinin babam yaşında olması, fikirlerine katılmıyorsam ağız dalaşı da yaparım, uluslararası standartlarda yazılı müzakere de yaparım.

    sonuçta zizonkovac benim için sanal bir karakter. engin bir tarih bilgisi var, belki 15 yaşında bir çocuk da olabilir. bizim yan apartmandaki amcada olabilir hatta fenerbahçeli annem bile olabilir.

    kendisinin frank rijkaard yalakalarına gıcık olmasını çok iyi anlıyorum. kendi yalakalarını gördükten sonra o hissettiği şeyleri ben de hissediyorum.

    lig tv konusunda çok haklı. frank rijkaard konusunda ise haklı bile olsa, haksız olmasını umuyorum hatta haksız olmayı ummasını umuyorum. çünkü ben, bu ülkenin çarpık çemçük futbol düzenine bir çomak sokabilmek için rijkaardı destekliyorum.

    neyse zizonkovac başlığı altına frank rijkaard güzellemesi yazmamı heralde kendisi de hiç istemez.

    kendisinden tek beklentim kendi ideal galatasaray portresi. çünkü yazdığı üçbinküsür yazıda bir tek kendi fikrini göremedim. kafasındaki galatasaray nedir kimdir? eğer uefa kupası kadrosuysa o ideal, kendisinden( ve birikiminden) beklediğimle pek uyuşmaz bu da tabi ki benim sorunumdur.

    üslubunun gitgide sertleşmesi ise, bence sözlük adına başka bir sorundur. sözlükte son zamanlarda çıkan muhalif havayı ateşlemek adına yaptıysa onun tercihidir, ama yine de insanların kafasını duvara vurmak falan niye ki?

    dediğim gibi sözlüğün yeni tanrısı. sezon başlarda rijkaardlı takım uzun süre yüksek performans gösterene kadar bu tanrı statüsü kalır. gösteremezse daha çok fazla bilgi birikimini, tecrübesini öven yazılar görürüz.

    bundan 6 ay önce herkes söverken neydi diye sorarlar aslında ama ben sormayayım. önemli değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın