resim
Merih Demiral
Takım:Al-Ahli
Mevki:Stoper
Yaş:26
Boy:1.90
Uyruk:Türkiye
  • 931
    milli stoper.

    yaptığı bozkurt işaretinin, bazı mafyatik oluşumlar/madımakı yakanlar/uç kafatasçı oluşumlar tarafından kullanılmış olsa da, tarihsel ve kültürel bağlamda bir geçmişi ve anlamı vardır. o zaman oyuna girerken/gol atınca haç çıkarma işareti de aynı cezaya tabi tutulmalı. dünyadaki bir sürü katliam haç çıkarmayla başladı ve devam etti. çetnik selamı denen şey bunun bir türevi. boşnak ve arnavutlar doğal çetnik oluşsun diye katledilirken canlıyken parmakları kesilerek eksiltildi.. sırp ırkçılar bunu hatırlatıyor. katlettik, gene katlederiz diye. ona bir şey denmiyor.

    bunlara kıyasla, arnavutların çift başlı kartal hareketi(gega&toska), biz türklerin bozkurt hareketi son derece suçsuz, bir o kadar da kültürel derinliğe sahiptir.

    bir manyakta çıkar şimdi “harry potter işareti pagan olup büyücülüğü övmektedir. benim tek tanrılı inancıma saldırı var” diyebilir.

    kaldı ki bu harekete ceza verirlerse, türk takımların milli maçlarında binlerce kişi inadına yapıp gözlerine sokar. tebriz traktör ambiyansı yaşatırlar.

    ekleme: alman ırkçı sağcı kadın bakan, bozkurt hareketini eleştirmiş. 10 milyona yakın mülteciyi türkiyeye itelerken, milliyetçi reflekslerin gösterilmeyeceğini mi zannettiniz fraulein?
    türk dışişleri bakanı çıkıp “ merih demiral ceza alırsa, mülteci anlaşmasını iptal edip hepsini sınırdışı ederiz” diyebilmeli.
    sonra bakan hanım bir baktın berlinde afganın kucağındasın..
App Store'dan indirin Google Play'den alın