resim
Erden Timur
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 5007
    143 zafer başkan olur, erden timur başkan olamaz. hatta son medyadaki çıkışlarından vs. sonra herhangi bir yönetim listesinde olabileceğini de zannetmiyorum. galatasaray genel kurulunun yüzyıllık teamülleri, gelenekleri var ve özellikle son dönemdeki hal ve hareketleri buna hiç uymuyor.

    taraftar geleceğin başkanı, bir sonraki seçimlerde aday olsun ("oyum ona" kısmı eksik kalır gerçi) diye hayaller kursa da benim gözümde galatasaray'da yönetici olarak görev alma defteri kendisi için kapanmıştır.

    bu saatten sonra kendisinin galatasaray sevgisi hakikaten samimiyse gider bir kenarda oturur daha da ses etmez. aksi türlü konuşması gündeme gelmesi galatasaray'a sadece zarar verir.

    biz de zamanında avam taraftar olarak gaza gelip özhan canaydın'a karşı yiğit şardan falan destekledik. (sonra yiğit şardan gitti kasımpaşa'da falan yönetici oldu falan) internette özhan canaydın hakkında hakarete varan bildiriler, görseller yayınladık. hatta gittik lisenin bahçesini bastık olay çıkardık oradan biliyorum. yeni neslin de en son burak elmas seçildiğinde bayram edip sonra hüsrana uğramasından bir şeyleri anlaması gerekirdi ama neyse.

    beni de liseci yaptınız ya alacağınız olsun yangıncı taraftar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın